Article — 3 Min Read

Projektkoordinator

AskSweden är ett undersökningsföretag som hjälper internationella varumärken och organisationer att etablera sig eller växa på den svenska marknaden. Vi identifierar kundbehov, testar produkter och koncept samt utvärderar och optimerar försäljningen i butiksledet.

Vi arbetar med en kombination av kvalitativa och kvantitativa metoder såsom djupintervjuer, fokusgrupper, online communitys, enkäter och telefonintervjuer.

AskSweden växer och nu söker vi dig som vill vara med på vår resa!

Projektkoordinator

Som projektkoordinator kommer du att ansvara för genomförandet av olika projekt. Projekten är alltid kundspecifika vilket gör att det ena projektet sällan är det andra likt. Det kan handla om fokusgrupper, produkt-/smaktester eller att genomföra/leda olika skrivbordsundersökningar.

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, initiativrik och en god kommunikatör samt ha goda datorkunskaper.

En majoritet av våra kunder är internationella, vilket gör att arbetsspråket ofta är engelska. Andra språkkunskaper är också meriterande.

AskSweden är fortfarande under uppbyggnad och kan betecknas som en ”Start-up”. Det gör att vi i dagsläget inte har möjlighet att erbjuda en fast tjänst, utan arbetet kommer att vara projektbaserat med avseende på de projekt vi får in.

Beläggningen är ojämn och varierar från månad till månad. Generellt är det flest projekt under vår och höst och färre under sommar och över jul. Det gör att arbetet lämpligtvis kan kombineras med studier eller annat arbete.

Vi söker dig som kan arbeta under dessa omständigheter. I takt med att AskSweden växer kommer rollen på sikt att utvecklas till en nyckelroll med stor potential.

Önskvärda erfarenheter/kompetenser:

  • Du är en god administratör.
  • Du är en god kommunikatör – både i tal och skrift.
  • Du är initiativrik / har entreprenörsanda.
  • Du har goda datorkunskaper i Office-paketet.
  • Du har erfarenhet kring annonsering och marknadsföring i sociala medier.
  • Du har relevant akademisk utbildning.

Meriterande är om du har:

  • Erfarenhet av att arbeta med marknadsundersökningar.
  • Säljerfarenhet inom B2B.
  • Ytterligare språkkunskaper utöver engelska.

Arbetet sker i huvudsak på AskSwedens kontor, centralt beläget vid Medborgarplatsen i Stockholm. Möjlighet till arbete på distans finns efter överenskommelse.

Skicka CV och personligt brev till: careers@asksweden.se

Vi intervjuar kandidater löpande.

Välkommen med din ansökan!

Share