Rekrytering //

Vi hittar rätt deltagare till er kvalitativa research!

Vi kan rekrytering!

En bra rekrytering av deltagare är grunden i alla kvalitativa undersöknings-projekt, oavsett om vi talar om fokus-grupper, djup-intervjuer, online-forum eller etnografiska studier..

AskSweden har lång erfarenhet av arbete med kvalitativa undersöknings-projekt. Med rätt respondenter får du maximal utväxling på den kvalitativa metodens potential och möjlighet att gräva riktigt djupt i dina kunders behov, hitta bakomliggande drivkrafter och identifiera nya möjligheter men även validera dess potential.

Vi ringer alla personligen!

För att hitta rätt respondenter är det viktigt att säkerställa att de verkligen tillhör den målgrupp som efterfrågas men även att de har de personliga egenskaper som gör dem lämpliga att delta.

Uttrycksfulla, nyfikna och kreativa respondenter kan lyfta ett kvalitativt projekt!

FÖRST SCREENAS ALLA.

AskSweden arbetar med en rekryterings-process i två steg.

Först screenas samtliga potentiella deltagare via ett online-formulär som innehåller screening-frågorna men även en kvalitativ kvalificerings-fråga för att hitta de respondenter som kan utrycka sig och resonera om det aktuella ämnet på ett bra sätt.

Sen väljer vi ut lämpliga deltagare  som får ett personligt samtal av en av våra erfarna rekryterare som kontrollerar att svaren från onlineformuläret stämmer med hur de svarar nu och bedömer om personen är lämplig att delta.

En bekräftelse skickas ut direkt efter rekryteringen samt en påminnelse dagen innan intervjun skall genomföras för att minimera risken för bortfall.

Lugn vi hjälper dig!

AskSweden erbjuder rekrytering för alla typer av projekt och målgrupper, såväl för konsument som för ett företags målgrupper. Låt våra erfarna rekryterare se till att ditt nästa kvalitativa projekt blir framgångsrikt och levererar de insikter ni behöver för att nå era mål!

Självklart kan vi även bistå med framtagande av diskussionsguide, moderering/rapportering eller lokal för genomförande om så önskas.

Kontakta

Johan Jyrwall, Key Account
+46 735 455 923
johan at asksweden.se

Våra senaste rekryteringar

  • Produktest av tobaksfritt snus!

Produktest av tobaksfritt snus!

maj 19th, 2023|Kommentarer inaktiverade för Produktest av tobaksfritt snus!

Vi söker dig som gillar tobaksfritt snus och älskar att prova nya smaker! Var med i vårt produkttest och få ett presentkort på 500 SEK lagom till sommaren!

  • Djupintervju om hundar!

Djupintervju om hundar!

maj 3rd, 2023|Kommentarer inaktiverade för Djupintervju om hundar!

Vi söker nu 14 st hundälskare som vill vara med i en djupintervju om människan bästa vän, hunden!

  • Fokusgrupp för elektriker!

Jobbar du som elektriker?

april 24th, 2023|Kommentarer inaktiverade för Jobbar du som elektriker?

Jobbar du som elektriker? Var med i en fokusgrupp och utvärdera ett nytt verktyg och få ett presentkort på 1500 SEK!

  • Etnologisk studie om mental hälsa.

Studie om mental hälsa!

april 7th, 2023|Kommentarer inaktiverade för Studie om mental hälsa!

Vi söker 12 deltagare till en etnologisk studie om mental hälsa. Hjälp oss att förstå vad som påverkar den mentala hälsan och hur vi kan utveckla lösningar för att hjälpa människor att må bättre!

Share