Rekrytering //

Vi hittar rätt deltagare till er kvalitativa research!

Vi kan rekrytering!

En bra rekrytering av deltagare är grunden i alla kvalitativa undersöknings-projekt, oavsett om vi talar om fokus-grupper, djup-intervjuer, online-forum eller etnografiska studier..

AskSweden har lång erfarenhet av arbete med kvalitativa undersöknings-projekt. Med rätt respondenter får du maximal utväxling på den kvalitativa metodens potential och möjlighet att gräva riktigt djupt i dina kunders behov, hitta bakomliggande drivkrafter och identifiera nya möjligheter men även validera dess potential.

Vi ringer alla personligen!

För att hitta rätt respondenter är det viktigt att säkerställa att de verkligen tillhör den målgrupp som efterfrågas men även att de har de personliga egenskaper som gör dem lämpliga att delta.

Uttrycksfulla, nyfikna och kreativa respondenter kan lyfta ett kvalitativt projekt!

FÖRST SCREENAS ALLA.

AskSweden arbetar med en rekryterings-process i två steg.

Först screenas samtliga potentiella deltagare via ett online-formulär som innehåller screening-frågorna men även en kvalitativ kvalificerings-fråga för att hitta de respondenter som kan utrycka sig och resonera om det aktuella ämnet på ett bra sätt.

Sen väljer vi ut lämpliga deltagare  som får ett personligt samtal av en av våra erfarna rekryterare som kontrollerar att svaren från onlineformuläret stämmer med hur de svarar nu och bedömer om personen är lämplig att delta.

En bekräftelse skickas ut direkt efter rekryteringen samt en påminnelse dagen innan intervjun skall genomföras för att minimera risken för bortfall.

Lugn vi hjälper dig!

AskSweden erbjuder rekrytering för alla typer av projekt och målgrupper, såväl för konsument som för ett företags målgrupper. Låt våra erfarna rekryterare se till att ditt nästa kvalitativa projekt blir framgångsrikt och levererar de insikter ni behöver för att nå era mål!

Självklart kan vi även bistå med framtagande av diskussionsguide, moderering/rapportering eller lokal för genomförande om så önskas.

Kontakta

Johan Jyrwall, Key Account
+46 735 455 923
johan at asksweden.se

Våra senaste rekryteringar

  • Smaktest av en ny mejeriprodukt!

Smaktest av en ny mejeriprodukt!

april 14th, 2024|Kommentarer inaktiverade för Smaktest av en ny mejeriprodukt!

Vi söker nu 7 st glada testare som vill vara med i ett smaktest och att utforska och bedöma en helt ny mejeriprodukt!

  • Var med i ett online-community om sport!

Älskar du sport?

april 12th, 2024|Kommentarer inaktiverade för Älskar du sport?

Älskar du att se på sport eller kanske att träna och tävla själv? Vi söker nu 7 st glada sportälskare som vill vara med i en etnografisk undersökning och berätta om sin passion.

Jobbar du med värmepumpar eller luftkonditionering?

mars 20th, 2024|Kommentarer inaktiverade för Jobbar du med värmepumpar eller luftkonditionering?

Jobbar du med värmepumpar eller luftkonditionering? Var med i en djupintervju online och få ett presentkort!

  • Produktest av tobaksfritt snus!

Produkttest av tobaksfritt snus!

januari 3rd, 2024|Kommentarer inaktiverade för Produkttest av tobaksfritt snus!

Vi söker dig som gillar tobaksfritt snus och älskar att prova nya smaker! Var med i vårt produkttest och få ett presentkort på 1500 SEK på årets fattigaste månad!

Share