Rekrytering //

Vi hittar rätt deltagare till er kvalitativa research!

Vi kan rekrytering!

En bra rekrytering av deltagare är grunden i alla kvalitativa undersöknings-projekt, oavsett om vi talar om fokus-grupper, djup-intervjuer, online-forum eller etnografiska studier..

AskSweden har lång erfarenhet av arbete med kvalitativa undersöknings-projekt. Med rätt respondenter får du maximal utväxling på den kvalitativa metodens potential och möjlighet att gräva riktigt djupt i dina kunders behov, hitta bakomliggande drivkrafter och identifiera nya möjligheter men även validera dess potential.

Vi ringer alla personligen!

För att hitta rätt respondenter är det viktigt att säkerställa att de verkligen tillhör den målgrupp som efterfrågas men även att de har de personliga egenskaper som gör dem lämpliga att delta.

Uttrycksfulla, nyfikna och kreativa respondenter kan lyfta ett kvalitativt projekt!

FÖRST SCREENAS ALLA.

AskSweden arbetar med en rekryterings-process i två steg.

Först screenas samtliga potentiella deltagare via ett online-formulär som innehåller screening-frågorna men även en kvalitativ kvalificerings-fråga för att hitta de respondenter som kan utrycka sig och resonera om det aktuella ämnet på ett bra sätt.

Sen väljer vi ut lämpliga deltagare  som får ett personligt samtal av en av våra erfarna rekryterare som kontrollerar att svaren från onlineformuläret stämmer med hur de svarar nu och bedömer om personen är lämplig att delta.

En bekräftelse skickas ut direkt efter rekryteringen samt en påminnelse dagen innan intervjun skall genomföras för att minimera risken för bortfall.

Lugn vi hjälper dig!

AskSweden erbjuder rekrytering för alla typer av projekt och målgrupper, såväl för konsument som för ett företags målgrupper. Låt våra erfarna rekryterare se till att ditt nästa kvalitativa projekt blir framgångsrikt och levererar de insikter ni behöver för att nå era mål!

Självklart kan vi även bistå med framtagande av diskussionsguide, moderering/rapportering eller lokal för genomförande om så önskas.

Kontakta

Johan Jyrwall, Key Account
+46 735 455 923
johan at asksweden.se

Våra senaste rekryteringar

  • Smaktest av färskost!

Smaktest av färskost!

november 16th, 2023|Kommentarer inaktiverade för Smaktest av färskost!

Nu drar vi i gång höstens godaste smaktest! Var med och testa en helt ny färskost. Vilken variant är bäst? Vi söker 150 glada ostälskare som vill dela med sig av sina åsikter.

  • Djupintervju om kattmat!

Djupintervju om kattmat!

november 10th, 2023|Kommentarer inaktiverade för Djupintervju om kattmat!

Vi söker nu åtta glada och engagerade kattälskare för en djupintervju om kattmat!

  • Koncepttest av ett nytt elverktyg!

Koncepttest av elverktyg!

november 2nd, 2023|Kommentarer inaktiverade för Koncepttest av elverktyg!

Jobbar du inom bygg, VVS eller EL? Var med i ett koncepttest av ett nytt elverktyg och få 500 SEK!

  • Djupintervju om hundmat!

Djupintervju om hundmat!

oktober 19th, 2023|Kommentarer inaktiverade för Djupintervju om hundmat!

Vi söker nu åtta glada och engagerade hundälskare för en djupintervju om hundmat!

Share